Reparaties van haarden

Natuursteen Clean Oldenzaal voert ook reparaties van natuursteen uit. We hebben al 20 jaar ervaring in het maken van de mooiste schouwen die in Overijssel en omstreken zijn geplaatst. Hierdoor kunt u rekenen op vakmanschap en materiaalkennis. Heeft u een natuursteen schouw gemaakt in marmer of kalksteen? Is de schouw beschadigd of is uw natuursteen aangetast door roet of vuiligheid? Wij kunnen uw natuurstenen schouw ter plekke voor u opschuren of repareren zodat de schouw de schoonheid weer terug krijgt.

Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op en laat u verbazen.

Reparaties van keukenbladentekstblok

Bij natuursteen Clean Oldenzaal kunt u ook terecht voor reparaties aan uw granieten of composieten keuken en badkamer blad. Heeft u krassen, beschadigen of is uw keukenblad de glans kwijt? Wij kunnen dit ter plekke bij u in de keuken herstellen. Zonder dat wij er een puinhoop of stofbende van maken.

Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op en laat u verbazen.

Het AKELUX Stone Repair System

Heeft u beschadigen aan uw keukenblad in graniet of composiet? Natuursteen Clean is in het bezit van AKELUX STONE REPAIR System. Dit is een totaalsysteem bestaande uit 38 afzonderlijke elementen voor een hoogwaardige restauratie van natuursteen oppervlaken. AKELUX Stone Repair past de UV uithardende lijm- en vultechnologie toe en richt zich tot de professionele gebruiker.

Wilt u een uitgebreide uitleg over hoe het AKELUX Stone Repair System in z’n werk gaat en wilt u in een video zien hoe mooi het eindresultaat is? Lees en bekijk het dan hier. Of neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Schouwen reparaties: Natuursteen Clean Oldenzaal voert ook reparaties van natuursteen uit. We hebben al 20 jaar ervaring in het maken van de mooiste schouwen die in Overijssel en omstreken zijn geplaatst. Hierdoor kunt u rekenen op vakmanschap en materiaalkennis. Heeft u een natuursteen schouw gemaakt in marmer of kalksteen? Is de schouw beschadigd of is uw natuursteen aangetast door roet of vuiligheid? Wij kunnen uw natuurstenen schouw ter plekke voor u opschuren of repareren zodat de schouw de schoonheid weer terug krijgt. Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op en laat u verbazen. Keukenbladen graniet en composiet reparaties: Bij natuursteen Clean Oldenzaal kunt u ook terecht voor reparaties aan uw granieten of composieten keuken en badkamer blad. Heeft u krassen, beschadigen of is uw keukenblad de glans kwijt? Wij kunnen dit ter plekke bij u in de keuken herstellen. Zonder dat wij er een puinhoop of stofbende van maken. Heeft u beschadigen aan uw keukenblad in graniet of composiet? Natuursteen Clean is in het bezit van AKELUX STONE REPAIR System. Dit is een totaalsysteem bestaande uit 38 afzonderlijke elementen voor een hoogwaardige restauratie van natuursteen oppervlaken. AKELUX Stone Repair past de UV uithardende lijm- en vultechnologie toe en richt zich tot de professionele gebruiker. Wilt u een uitgebreide uitleg over hoe het AKELUX Stone Repair System in z’n werk gaat en wilt u in een video zien hoe mooi het eindresultaat is? Lees en bekijk het dan hier. Of neem eens vrijblijvend contact met ons op.  Natuursteen Clean is het adres voor Natuursteen onderhoud/restauratie natuursteen.